İSMOB 2018 yeni yatırımlarla tüm sektörleri kucaklayacak

TÜYAP’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) iş birliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı’nın (İSMOB) yeni tarihi açıklandı. İSMOB, 2018’de 9-14 Ocak tarihleri arasında, TÜYAP’ın yeni yatırımlarıyla inşasını 2017’de tamamlayacağı iki yeni sergi holüyle birlikte, 140 bin metrekarelik daha geniş bir alanda gerçekleştirilecek

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel fuarcılık kuruluşu olan TÜYAP’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) iş birliğiyle hazırladığı İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), 2018 yılında 9-14 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkez’inde gerçekleştirilecek.

Dünyanın en önemli mobilya fuarlarından birini düzenlemekten büyük gurur duyduklarını belirten TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Ersözlü yaptığı değerlendirmede; “TÜYAP ve ülkemiz mobilya ihracatının %60’ının üzerinde bir oranla, büyük bölümünü gerçekleştiren MOSDER üyelerinin birlikteliğiyle gerçekleşen İSMOB, mobilya endüstrimizi geleceğe emin adımlarla taşıyan en etkili organizasyon olarak değerlendirilmektedir.

TÜYAP olarak, 2017 yılında inşasını tamamlayacağımız iki yeni sergi holü yatırımımızla birlikte, 140 bin metrekarelik daha geniş bir alanda hazırlayacağımız İSMOB 2018, tüm dünyadan alıcıların buluştuğu ve tüm sektörleri kucaklayan, Avrasya coğrafyasının en önemli iş platformu olacaktır.” dedi.

MOSDER : Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektörünün öncü 50 markasını tek çatıda toplayarak, sektörün yüzde 75’ini aşkın kesimini temsil etmektedir. MOSDER’ tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük, dünyanın en büyük 3. mobilya fuarı olma özelliğine sahip İstanbul Mobilya Fuarı-İSMOB, 10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sektörün global ölçekteki konumunu koruması için çalışmalarını sürdüren MOSDER, her yıl Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ile sektörde sinerji oluşturuyor.

 

 

Aktüel İntermedya / EKONOMİ

 

About Aktüel İntermedya

Check Also

Vergi ve prim ödemeleri 2021’e yayılsın

Egeli ihracatçılar pandeminin oluşturduğu ekonomik yıpranmadan hızlı bir şekilde çıkılabilmesi için vergi borçlarının yapılandırılmasının şart …