İşgal rejiminde yayınlanan Israel Hayom gazetesi, Mısır’ın ve “ılımlı” Arap ülkelerinin işgal rejimiyle müzakerelere geri dönmesi için Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’a baskı yaptığını yazdı.
Gazete, Mısırlı bir kaynağa dayandırdığı haberinde, Mısır, İsrail, Ürdün, Suudi Arabistan ve Körfez ülkelerinin bölgedeki terör tehditlerine karşı cephe oluşturmak istediklerini belirtti.
Filistin Başkanı Mahmud Abbas’ın ofisinden bir yetkilinin de Israel Hayom gazetesine yaptığı açıklamada konuyla ilgili ayrıntılı bilgi verdiği kaydedildi.
Haberde belirtildiğine göre Filistinli yetkili, Filistin Yönetimi’nin işgal rejimiyle müzakere masasına dönmesi ve işgal güçleriyle yeniden kapsamlı bir şekilde güvenlik koordinasyonu sağlaması için baskı gördüğünü söyledi.

Aktüel İntermedya / DÜNYA
Aktüel İntermedya Tarafsız Objektif Haberciliğin Adresi !